Zoekresultaten

Referentie: TT PRO Vents

Onze gamma buisventilatoren in kunstof van het merk Vents.
Van diameter 100mm tot 315mm.
2 snelheden.
Met of zonder timer.

0,00 € BTW inbegrepen

Referentie: VKMz Vents

toepassingen
Toevoer en afvoer ventilatiesystemen voor diverse ruimten die geschikt zijn voor uitwendige oppervlak montage. Voor gebouwen met een hoge eisen aan geluidsniveau bieden wij eenheden in low-noise modificatie (VKMz ... Q).

Ontwerp
De ventilator behuizing is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Voor eenvoudige aansluiting en bediening van de ventilator kan worden uitgerust met het netsnoer met een stekker (VKMz ... R).

Motor
De waaier met achterovergebogen schoepen wordt aangedreven door de eenfase-motor met externe rotor en oververhitting bescherming met automatische herstart. De motor is voorzien van kogellagers voor een lange levensduur ontworpen zijn om ten minste 40 000 uren. Voor exacte kenmerken, veilige werking en een laag geluidsniveau, wordt elke waaier dynamisch evenwicht tijdens montage. Motorbeveiliging IP 44.

Snelheidscontrole
Glad of stap snelheidscontrole met een thyristor of autotransformator snelheidsregelaar. Verschillende fans kan worden aangesloten op een regelaar op voorwaarde dat het totale vermogen en de operationele stroom niet hoger zijn dan de nominale snelheid controller parameters.

Montage
Montage op elke hoek aan de muur of het plafond wordt uitgevoerd met bevestigingsbeugels met de meegeleverde. De ventilator wordt aangedreven door middel van de externe terminal box.

0,00 € BTW inbegrepen

Referentie: In-line Punto Ghost

Axiale ventilator geschikt voor installatie in binnen en buitenwanden, plafonds, zwevende plafonds en op zolders. Voor luchtafzuiging via een kanaal tot eenlengtevan 4 meter. Met kogellagermotor

0,00 € BTW inbegrepen

Referentie: In-line Systemair

Regelbaar
Geïntegreerde thermische contacten
Montage in alle standen
Buiten te monteren
Onderhoudsvrij en zeer betrouwbaar


0,00 € BTW inbegrepen
Vorige - - Volgende
Wij zoeken een interne technisch-commerciële medewerker... toepassen
+Uw huidige schatting
+Nieuwe producten
+Promoties
Klantenruimte 
Aangemeld blijven
Top
(c) 2015 - Nicolay-Ventil.be - Alle rechten voorbehouden