« terug naar de lijst

VKMz Vents


U bent hier: Onze producten > Ventilatoren > Buisventilatoren
toepassingen
Toevoer en afvoer ventilatiesystemen voor diverse ruimten die geschikt zijn voor uitwendige oppervlak montage. Voor gebouwen met een hoge eisen aan geluidsniveau bieden wij eenheden in low-noise modificatie (VKMz ... Q).

Ontwerp
De ventilator behuizing is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Voor eenvoudige aansluiting en bediening van de ventilator kan worden uitgerust met het netsnoer met een stekker (VKMz ... R).

Motor
De waaier met achterovergebogen schoepen wordt aangedreven door de eenfase-motor met externe rotor en oververhitting bescherming met automatische herstart. De motor is voorzien van kogellagers voor een lange levensduur ontworpen zijn om ten minste 40 000 uren. Voor exacte kenmerken, veilige werking en een laag geluidsniveau, wordt elke waaier dynamisch evenwicht tijdens montage. Motorbeveiliging IP 44.

Snelheidscontrole
Glad of stap snelheidscontrole met een thyristor of autotransformator snelheidsregelaar. Verschillende fans kan worden aangesloten op een regelaar op voorwaarde dat het totale vermogen en de operationele stroom niet hoger zijn dan de nominale snelheid controller parameters.

Montage
Montage op elke hoek aan de muur of het plafond wordt uitgevoerd met bevestigingsbeugels met de meegeleverde. De ventilator wordt aangedreven door middel van de externe terminal box.
prijs:

0,00 €

Toevoegen aan winkelwagen
Een wens, een speciale vraag ?
Voor een gratis offerte klik hier.

Neem contact met ons op om de voorwaarden en de exacte hoeveelheid levering te weten.

Onmogelijke levering
+Produkt details
Onze gamma buisventilatoren van Vents type VKMZ 41011_vkmz_photo.jpg VKMz Vents Motoren
Wij zoeken een interne technisch-commerciële medewerker... toepassen
+Uw huidige schatting
+Nieuwe producten
+Promoties
Klantenruimte 
Aangemeld blijven
Top
(c) 2015 - Nicolay-Ventil.be - Alle rechten voorbehouden